top of page
fokuszpont logopediai foglalkozas.jpg

Ingyenes megkésett beszédfejlődés vizsgálat!

Foglaljon időpontot logopédiai vizsgálatra, Szolnok a FókuszPontnál!

  • Az elérhető időpontjaink közül az IDŐPONT FOGLALÁS gombra kattintva tud tájékozódni.

    Logopédiai vizsgálat ára:

    • Az első alkalom ingyenes, ezt követően 8.000 Ft / alkalom

Mit jelent a megkésett beszédfejlődés?

A megkésett/akadályozott beszédfejlődésről akkor beszélünk, ha a gyermek kétéves kor után nem rendelkezik legalább 50 szóból álló szókinccsel és nem fűzi azokat 2-3 szóból álló mondatokká. Érdemes feltárni a nyelvi késés lehetséges okait hiszen, ha a spontán fejlődés nem következik be, a gyermek évekkel lemaradhat kortársaitól fejlesztés hiányában. A logopédiai-gyógypedagógiai vizsgálat mellett pszichológiai vizsgálat is szükséges. A vizsgálat 2 X 60 percet vesz igénybe. Ezután a szülő javaslatot kap további vizsgálatokra, valamint a fejlesztésre. Lehetőség van beszédindító csoportban való részvételre is, mely logopédus, nyelv és beszédfejlesztő szakvizsgázott pedagógus vezetésével történik.

Kérje logopédusunk segítségét amennyiben gyermeke:

Kétéves elmúlt és nem beszél

Nem fűzi össze

a szavakat

Szívesebben fejezi ki mutogatással magát

Mindent ért,

de nem beszél

Csak a család érti meg a szavait

Ingyenes vizsgálatunk feltárja a lehetséges okokat és kijelöli a fejlesztés irányát!

Forduljon hozzánk bizalommal, az időben felfedett nehézségek könnyebben korrigálhatóak. Foglaljon időpontot elérhető logopédiai vizsgálatainkra. A FókuszPont Fejlesztőház Szolnokon a Baross út 1,  Fehér ház 3. emelet 313. irodaszám alatt található.

Ismerje meg a FókuszPontot!

A hely, ahol gyermeke van a fókuszban! Oktatás, diagnosztika, logopédia, fejlesztés, pszichológiai műhely egy helyen. Célunk, hogy minden gyermek saját, egyéni útján fejlődhessen. 

A FókuszPont csapata nagy szeretettel várja a szülőket és a gyermekeket. Szakértőink feltett célja, hogy segítsünk a gyermekek egyéni képességeinek kibontakoztatásában és az akadályok leküzdésében. Intézményünk működésének alapja a gyermekszeretet, lelkesedés az oktatás megújítására, szakmai odaadás és elhivatottság, türelem és empátia.

bottom of page